Empack beursstand
Beursstands Empack
Beursstand design Empack

Beursstand Empack

De Empack is een beurs waar alles draait om verpakkingen. Het bijzondere aan Empack is dat de beurs afwisselend in de Evenementenhallen in Gorinchem is, en in de Brabanthallen in Den Bosch wordt gehouden. In het verleden is de Empack ook georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Empack heeft een flinke groei doorgemaakt en is inmiddels de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux geworden. De beurs wordt gezien als dé ontmoetingsplek voor de verpakkingsbranche.

Link naar de website van Empack: https://www.empack.nl/

Naast de vele standhouders die hun producten, diensten en innovaties tonen aan het publiek is voor bezoekers ook het conferentie programma, met vele lezingen door diverse sprekers, er de reden van dat duizenden specialisten uit de verpakkingsindustrie de Empack bezoeken.

De exposanten op de Empack presenteren o.a. deze producten en oplossingen op grote en kleine beursstands:

  • Verpakkingsmaterialen, toebehoren en benodigdheden
  • Verpakkingsmachines en labeling
  • Printen van verpakkingen en processing​
  • Intralogistiek en handling
  • IT, Software & Smart Devices​

Standbouw en beursstands op de Empack

Alhoewel Easyfairs (de organisator van de Empack), ook standaard standbouw oplossingen aanbiedt aan exposanten denken wij dat met een stand op maat de uitstraling van de stand en het beursresultaat sterk vergroot kan worden. We maken dan ook graag een voorstel en een gratis 3D design voor een full-service beursstand, helemaal afgestemd op jouw product, merk, bedrijf en doelgroep.

Wil je weten wat daarin de mogelijkheden en de kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met Michel Rijnberg.