IBC RAI Amsterdam
Standbouw IBC Amsterdam
Beursstand IBC

Beursstand IBC Amsterdam

De IBC behoort tot een van de grootste beurzen in Nederland. Van start-up tot marktleider of multinational, op de IBC zijn ze allemaal aanwezig.

IBC staat voor International Broadcasting Show. Hier draait alles om media, entertainment en technologie. De cijfers van de IBC liegen er dan ook niet om:

  • 50.000+ aantal bezoekers
  • Bezoekers uit 15+ landen wereldwijd
  • Meer dan 1700 exposanten

In één dag de IBC bezoeken? Vergeet het. Voor een bezoek moet je meerdere dagen uittrekken. Geen straf want er is veel te beleven op de IBC. Heel veel.

Behalve het duizelingwekkende aantal beursstands kunnen bezoekers ook kennis en inspiratie opdoen in een van de vele lezingen en shows in de theaters, of netwerken in de IBC pub of op de IBC beach. Kijk voor het volledige programma van de IBC op website: https://show.ibc.org/

Deelnemen met een stand aan de IBC? Wij weten hoe jouw beursstand succesvol wordt!

Ben je van plan jouw business te boosten door deelname aan de IBC? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor jouw beursstand en beursdeelname. Wij hebben veel ervaring en ontwikkelen graag samen een stand met je waarmee je jouw beursdoelstellingen kunt realiseren. Vraag voor meer info naar Michel Rijnberg.