Intertraffic standbouw
Standbouw Intertraffic
Beursstand Intertraffic

Beursstand op de Intertraffic (RAI Amsterdam)

Op de beurs Intertraffic beleven bezoekers de laatste trends op het gebied van:

  • Infrastructuur
  • Verkeersmanagement
  • Mobiliteit
  • Verkeersveiligheid
  • Parkeren

Ruim 900 exposanten, inclusief de top 50 uit de branche, uit meer dan 45 landen presenteren hun producten, diensten en oplossingen aan bezoekers vanuit de hele wereld (meer dan 140 nationaliteiten!). Om het de beursbezoeker gemakkelijk te maken is de beurs daarbij opgedeeld in verschillende segmenten en thema's.

Deze internationale bezoekers kunnen daarnaast hun kennis bijhouden en updaten d.m.v. seminars, conferenties en andere activiteiten.

Intertraffic - sinds 1972 - wordt sinds jaar en dag gehouden in de RAI in Amsterdam. Dit is de link naar de website: https://www.intertraffic.com/amsterdam/

Heb je plannen om deel te nemen aan Intertraffic en ben je op zoek naar een standbouwer om voor jou een geslaagde beursstand te realiseren?

Bij ISYFAIR hebben we ruim 20 jaar ervaring en onze standbouwers weten de weg naar de RAI en de Intertraffic feilloos te vinden. We denken graag met je mee over de beste beursstand aanpak en maken kosteloos en vrijblijvend een 3D design voor je. Neem contact op met Michel Rijnberg voor een kennismakinggesprek!