Maintenance beurs Gorinchem
Maintenance beursstands
Standbouw Maintenance

Beursstand op Maintenance Gorinchem

Op de beurs Maintenance ontmoeten professionals uit de maintenance industrie elkaar tijdens een 3-daags event. Op Maintenance blijven bezoekers op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties als het gaat om het optimaliseren van productie processen.

Behalve op de beursvloer met veel standhouders kunnen bezoekers ook hun kennis vergroten door het bijwonen van lezingen en seminars. En tijdens netwerk bijeenkomsten leggen ze waardevolle contacten.

Een breed aanbod exposanten presenteert op de vele stands o.a. oplossingen en producten op het gebied van industrieel onderhoud, technologie, veiligheid, software, instrumenten en het beheer van bedrijfsmiddelen.

Maintenance wordt georganiseerd door beursorganisator Easyfairs en gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem. Dit is de link naar de website van Maintenance: https://www.maintenance-gorinchem.com/en/

Deelnemen aan Maintenance? Wij zorgen voor een beursstand die wérkt!

Op Maintenance zijn vooral veel middelgrote en kleinere beursstands te vinden. Ben je van plan deel te nemen op Maintenance, en ben je daarvoor op zoek naar een stand waarmee je jouw beursdoelstellingen gaat realiseren? De specialisten van ISYFAIR hebben ruim 20 jaar ervaring in standbouw en het designen en ontwikkelen van succesvolle beursstands. Neem eens contact op met Michel Rijnberg voor een vrijblijvend advies, een kennismakingsgesprek of een gratis 3D standdesign.