Solar Solutions beurs
Solar Solutions standbouw
Beursstand Solar Solutions International

Beursstand Solar Solutions International

De maatschappelijke en politieke aandacht voor energie en energievraagstukken is enorm. Zonne-energie speelt in die discussie een grote rol. "Solar" heeft een enorme groei doorgemaakt en zal naar verwachting hard blijven groeien.

De beurs Solar Solutions International, gehouden in de Expo Haarlemmermeer, speelt in op de ontwikkelingen en is uitgegroeid tot de grootste solar-vakbeurs van de Benelux.

Op Solar Solutions International presenteren 250 exposanten, inclusief vele marktleiders, aan 12500+ bezoekers hun innovaties, producten, diensten en oplossingen. De bezoekers bestaan o.a. uit installateurs en handel, vastgoed en zakelijke eindgebruikers. Maar ook de agrarische sector is vertegenwoordigd.

Naast de beursvloer met haar vele exposanten worden er op Solar Solutions International ook meer dan honderd seminars en workshops gegeven. Hier kunnen de bezoeker zich laten voorlichten over de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Bezoek hier de website van Solar Solutions: https://www.solarsolutions.nl/

Deelnemen aan Solar Solutions en hiervoor op zoek naar een succesvolle beursstand?

Ben je van plan om als exposant deel te nemen en Solar Solutions? Jouw beursstand bepaald voor een groot deel het resultaat van je beursdeelname.

Bij ISYFAIR ontwerpen en bouwen we aan de hand van jouw doelstellingen en plannen een beursstand om in contact te komen met jouw potentiële klanten. Wil je meer weten of meteen een offerte of gratis 3D Design aanvragen? Neem dan contact op met Michel Rijnberg voor een advies of kennismaking.