Beursstand huren

Een beursstand huren gaat nergens eenvoudiger als bij ISYFAIR. Met onze isy® DESIGN SELECTOR kies je eenvoudig de beste beursstand voor jouw beurs.

Anders dan bij andere standbouwers, laten wij je op onze website meteen al vele honderden bewezen effectieve stand designs zien inclusief full service prijs. Je weet dus precies wat het huren van de stand kost inclusief graphics, vloer, verlichting, meubels, Audio/Video en projectmanagement.

Zo kun je gemakkelijk budgetteren en weet je precies waar je aan toe bent.

Alhoewel je bij ons ook je eigen, modulaire, beursstand kunt kopen, kiezen de meeste bedrijven en exposanten ervoor een stand te huren. Want alhoewel ook de aanschaf van een stand voordelen heeft (zie ook ons blog artikel een stand huren of kopen) , biedt een stand huren de volgende voordelen:

  • We stemmen de stand precies af op jouw beurs, doelgroep en de beschikbare standruimte.
  • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf maar betaald eenmalig voor de full service huur en de standbouw van je stand
  • Door de beursdeelname en standbouw volledig te delegeren aan ISYFAIR maak je gebruik van de expertise en ervaring van ervaren beursspecialisten. Hierdoor voorkom je fouten en weet je zeker dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd.

Het huren van een stand is daarnaast ook de beste optie als je nog niet zeker bent of je vaker wilt deelnemen aan beurzen.

Heb je een beursdeelname gepland? Gebruik dan onze isy® DESIGN SELECTOR om inspiratie op te doen. Vind je niet het stand design dat past bij jouw bedrijf of merk? Laat het ons weten, dan maken onze designers een concept op maat voor je. Gratis!

pagina wordt geladen...

beursstands beschikbaar in

Er zijn helaas geen designs beschikbaar binnen jouw selectie criteria. Pas eventueel je filterinstellingen aan.