In 9 stappen bezoekers overtuigen met de beste beursstand

ISYFAIR combineert de beste stand designs met een hele goede service, heldere communicatie en transparante, scherpe prijzen.

In onze isy® DESIGN SELECTOR hebben we inmiddels 478 stand designs voor je geselecteerd. En deze stands laten we je zien inclusief full-service prijzen.

Je kunt de voor jou beste designs filteren op basis van:

  • De stad waar je beurs wordt georganiseerd (in Nederland, België Duitsland of elders in Europa)
  • De grootte van je stand
  • Het type stand
  • Je budget voor standbouw (optioneel)

Met de isy® DESIGN SELECTOR krijg je zo direct al heel veel ideeën en tonen we je meteen de full-service prijzen.

3D beursstand design
Beursstand productie
Beursstand graphics

In deze 9 stappen werken we samen aan een geslaagde beursstand en beursdeelname:

Stap 1: Vergelijk in de isy® DESIGN SELECTOR honderden attractieve standdesigns en prijzen, en selecteer op basis van jouw selectiecriteria.

Stap 2: Kies het beste design, neem contact met ons op per mail of telefoon en laat ons jouw specifieke wensen, eisen en aanpassingen weten.

Stap 3: Onze 3D designers maken vervolgens een aangepast 3D stand design voor je, afgestemd op jouw wensen. Gratis.

Stap 4: Als het design helemaal naar je zin is bevestig je ons de opdracht, en stuur je ons de benodigde files, graphics, logo’s, CI etc. Wij sturen je vervolgens een orderbevestiging en maken samen met jou een definitieve planning.

Stap 5: Onze productie begint met de productie van je stand, en de studio begint met de voorbereidingen en productie van de stand graphics.

Stap 6: De projectmanager voor dit project checkt ruim voor aanvang van de beurs de stand en alle details, en doet waar nodig de laatste aanpassingen.

Stap 7: Als alles is gecheckt wordt de stand klaar gemaakt voor verzending. Vervolgens rijdt onze chauffeur naar de beurs, waar de standbouwers vervolgens de stand opbouwen. Professioneel, op tijd en volgens afspraak.

Stap 8: De beurs begint en je krijgt veel complimenten van collega’s, bezoekers en klanten voor de mooie stand. De goede voorbereidingen betalen zich uit en je hebt een succesvolle beurs!

Stap 9: Direct na de beurs bouwen onze standbouwers de stand af en slaan deze voor je op, klaar voor de volgende beurs. Door het modulaire concept zijn onze stands herbruikbaar en opnieuw te gebruiken op toekomstige beurzen. Zo produceer je veel minder afval, bespaar je op de kosten van de stand en garandeer je een uniforme merkpresentatie en uitstraling op elke beurs.

Beursstands < 20 Meter
Beursstands 20-40 Meter
Beursstands 40-80 Meter

Meer weten over wat voor jouw merk, bedrijf en beurs de beste stand is? Of wil je meteen al een 3D Design voorstel ontvangen? We kijken uit naar je reactie!