Het ISYFAIR full-service huurpakket – zo wordt deelnemen aan beurzen eenvoudig, effectief en efficiënt

Delegeren is altijd een goed idee, toch?

Als wij samen werken aan jouw beursstand en beursdeelname, dan hebben we twee belangrijke doelstellingen:

  1. Het complete proces tot aan de dag dat de deuren van beurs open gaan zo eenvoudig en plezierig mogelijk voor je te maken
  2. Een beursstand realiseren waarmee je maximaal je beursdoelstellingen realiseert en heel succesvol bent.

Bij ons kun je de stand zowel huren als kopen. Als je de stand bij ons huurt, altijd inclusief ons full-service huurpakket, dan nemen we je zoveel mogelijk zorgen uit handen. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt focussen op je andere taken.

We zorgen dan ook niet alleen voor probleemloze opbouw en afbouw van je stand, maar ook voor wat wij “premium projectmanagement” noemen. Zodat jij geen last hoeft te hebben van “beursstress” en zoveel mogelijk kunt overlaten aan onze specialisten.

isyfair projektmanagement
isyfair beurs logistiek
standbouw

Om je beursdeelname zo eenvoudig, efficiënt en effectief mogelijk te maken huur je onze beursstands altijd inclusief het ISYFAIR huur-pakket:

In dit pakket is het volgende inbegrepen:

  • Je complete stand en stand constructie
  • De volledige opbouw en afbouw van je stand op de beurslocatie
  • Alle benodigde graphics en prints
  • Alle LED-monitoren voor zover deze deel uit maken van het design
  • Het beursmeubilair zoals in het design is opgenomen. Natuurlijk kunnen we dit meubilair voor je aanpassen. We bieden beursmeubilair in verschillen stijlen, van “basic” tot “premium” en “lounge”. En in verschillende prijscategorieën.
  • De vloer en vloerbedekking. Afhankelijk van het design kiezen we voor vloerbedekking rechtstreeks op de beursvloer, of voor een verhoogde vloer. Hierop komen dan vloertegels, tapijt, laminaat op PVC in een dessin dat het beste past bij het design.
  • De logistiek van de stand van en naar de beurs
  • Ons premium projectmanagement – hiermee zorgen we ervoor dat de voorbereiding en uitvoering probleemloos verloopt

Daarnaast denken we graag mee met je als het gaat om je beursmarketing. Wat kun je doen om met zoveel mogelijk bezoekers en potentiële klanten in gesprek te komen?

Ook wij hebben er alle belang bij dat je na afloop van de beurs super tevreden bent want alleen dan ga je de volgende keer weer naar die beurs waarbij we hopelijk weer met je mogen samenwerken. We gaan dan ook graag met je hierover in gesprek en helpen je desgewenst met onze expertise en advies. Op je verzoek kunnen we hier ook een training over geven

Meer weten? Neem contact met ons op!