Wie zijn we? En wat doen we?

Wij staan voor je klaar om van jouw beurs een succes te maken!

Michel Rijnberg

Michel Rijnberg

ISYFAIR Benelux
mrijnberg@ISYFAIR.nl

Jean-Paul foto

Jean-Paul Schut

Graphic design
sales@ISYFAIR.com

Anke Blees-Larkamp

Anke Blees-Larkamp

Verkoop Duitsland
sales@ISYFAIR.com

Mike Simann

Verkoop Duitsland
sales@ISYFAIR.com

Jochen Fiessinger

Jochen Fiessinger

Verkoop AT / CH
sales@ISYFAIR.com

Clemens Marx

Salesmanager Duitsland

Thomas Garreis

Thomas Garreis

CEO

We leven in een online wereld. Een wereld waarin bijna alle informatie vrij beschikbaar is en waarin je alles kunt bekijken en vergelijken.

Maar bij standbouw en beursstands was dit eigenlijk nooit het geval. Nog steeds moet je bij collega standbouwers als exposant veel tijd en energie steken in het laten maken van ontwerpen en offertes. Contact opnemen, afspraak met een vertegenwoordiger, briefing, eerste ontwerp, eerste ruwe calculatie, aanpassingen, tweede ontwerp enz. enz. En hopelijk krijg je dan een stand die op alle punten voldoet aan jouw verwachtingen. Op zich werkt het.

Maar wij vonden dat dit beter kon. Sneller. Efficiënter. Duidelijker. Transparanter. Goedkoper.

En daarom bundelden wij, Thomas Garreis en ondergetekende, onze ruim 60 jaar ervaring in stands en standbouw om ISYFAIR te starten. Een internationaal standbouwbedrijf waarin naast onze kernwaarden vooral ook het gemak en het succes van onze klanten centraal staat. En waarin we een uniek concept lanceerden.

Een concept waarin exposanten al op voorhand, dus online, heel veel stands en ideeën te zien krijgen. Inclusief full service prijzen. Met ISYFAIR bieden we een concept waarmee exposeren efficiënter, transparanter, succesvoller én leuker wordt. Dit concept zien wij als basis voor het succes van onze klanten en een langdurige samenwerking gebaseerd op resultaten, vertrouwen en wederzijds respect.

Alles onder één dak: 3D design, graphic studio, productie, projectmanagement en standbouw

3D beursstand design
Beursstand graphics en prints
Productie beursstands
beurs logistiek

Maar natuurlijk begint het daarbij pas. Want in bijna alle gevallen worden de designs aangepast aan de wensen van onze klanten. Daarbij geven we ook een stevig advies van onze kant. Tenslotte hebben wij er alle belang bij dat onze klanten succesvol zijn met hun beursdeelname en laaiend enthousiast terugkomen.

Wij leggen daarom, in overleg met onze klanten, ook graag de nadruk op de communicatiekant van de stand. En op de beursmarketing. Want hoe zorg je er nou voor dat jouw stand de aandacht trekt en de interesse wekt van potentiële klanten? En hoe kom je daarmee vervolgens gemakkelijk mee in contact? Wat moet je doen en laten om van jouw beurs een echt succes te maken?

Eind 2019 verscheen hierover mijn boek Scoren met je beursdeelname en uiteraard vertalen we deze visie en kennis ook naar de beursdeelname van onze klanten.

Kwaliteit van service, communicatie en de standbouw op de beurs zelf blijven daarnaast de pijlers voor het succes van onze klanten. We doen hier dan ook geen concessies in. Zo werken we alleen met topkwaliteit, herbruikbare standmaterialen. En worden onze prints zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd in een hoge resolutie. Daarnaast benutten we onze jarenlange lange ervaring en know-how voor een heldere communicatie en uitstekend projectmanagement. Daarbij nemen we onze klanten zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen.

Ik zou het erg leuk vinden met je te sparren over jouw beursdeelname, jouw ideeën en jouw wensen. Ik kijk uit naar je reactie!

Boek Beursmarketing Michel Rijnberg

Mijn emailadres: michel@ISYFAIR.com
Telefoon: (+31) (0)55 2340123

Michel Rijnberg
Beursmarketing - en standbouwspecialist, auteur van "Scoren met je beursdeelname"