Beursstand kopen

In onze isy® DESIGN SELECTOR vind je honderden designs van beursstands. Het unieke hieraan is dat je meteen ziet wat de prijs is. Deze prijs is gebaseerd op het huren van de stand, inclusief ons “zorgeloos” full service huurpakket.

Een beursstand kopen vs huren

Maar behalve huren kun je onze beursstands natuurlijk ook kopen. In ons blogartikel "een beursstand huren of toch liever kopen" hebben we de voordelen en nadelen van huren vs kopen voor je op een rij gezet.

Als je interesse hebt om een van onze beursstands of stand designs wellicht te kopen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Samen inventariseren we welke elementen je precies wilt aanschaffen. Denk daarbij bijvoorbeeld, naast het kopen van de stand zelf, ook aan de accessoires zoals balies, vitrines, verlichting, transportkoffers of flightcases, maar ook aan standmeubilair, LED-screens etc. etc.

We maken vervolgens een scherpe offerte op maat voor je met, als je dat wilt, ook de prijzen voor extra services zoals opslag, transport, opbouwen en afbouwen van je stand.

pagina wordt geladen...

beursstands beschikbaar in

Er zijn helaas geen designs beschikbaar binnen jouw selectie criteria. Pas eventueel je filterinstellingen aan.