Projectmanagement

Projectmanagement - wat is het geheim van een succesvolle beursdeelname?

Voor een succesvolle beursdeelname moet gewoon alles kloppen. Alle ideeën, voorbereiding en planning komen op de beursvloer samen. Dáár gaat het gebeuren.

Een van de geheimen van een succesvolle beurs is ons projectmanagement.

Onze projectmanagers zorgen ervoor dat alle details rondom de beursdeelname met je worden doorgesproken én afgesproken. En vervolgens worden uitgevoerd natuurlijk.

Heldere communicatie en je zo veel mogelijk werk uit handen nemen zijn daarbij onze uitgangspunten. Samen zorgen we ervoor dat jouw beursdeelname goed, plezierig en helemaal volgens afspraak verloopt.

project management isyfair
isyfair projectmanagement
projectmanagement exhibitions

Ons projectmanagement zorgt voor blije gezichten!

Wij weten heel goed dat er al genoeg op je af komt met jouw beursdeelname. Wij regelen daarom alles perfect voor je.

Aangekomen op de beurs willen we dat je alleen nog maar complimenten krijgt van collega’s en klanten. Blije gezichten, daar doen we het voor!

Het ISYFAIR 5-stappenplan projectmanagement – zo maken van jouw beursdeelname een feestje

Stap 1 – vaste projectmanager
Zodra we de opdracht voor jouw beursstand en beursdeelname hebben ontvangen wijzen we een vaste projectmanager aan. Deze projectmanager is jouw aanspreekpunt voor de gehele beurs.

Stap 2 – heldere communicatie en duidelijke afspraken
Onze projectmanager neemt contact met je op om het project met je door te nemen, en om al zoveel mogelijk details met je te bespreken.

Stap 3 - onze projectmanager neemt je zoveel mogelijk zorgen uit handen
Onze projectmanager houdt contact met alle betrokken partijen, zowel binnen ISYFAIR als daarbuiten. Ons standbouwteam, designteam, de meubel leveranciers, de beursorganisatie, elektra leverancier, contractpartners en andere partijen weten zo precies wat er van ze wordt verwacht.

Stap 4 – terugkoppeling en vinger aan de pols houden
Onze projectmanager houdt je op de hoogte van de voortgang van het project en koppelt eventuele vragen van interne en externe betrokkenen aan je terug. Hij of zij blijft de vinger aan de pols houden en zorgt ervoor dat alles perfect verloopt.

Stap 5 – de oplevering van je stand
Onze projectmanager spreekt een datum en tijdstip met je af voor de oplevering van jouw stand. Hij of zij is daarbij persoonlijk aanwezig voor de officiële overdracht en om eventuele laatste opmerkingen/aanpassingen/wensen van je te realiseren.

Het succes van een geslaagde beurs, maar ook de tevredenheid van jou als ISYFAIR klant, is voor een groot deel afhankelijk van onze projectmanagers. Wij weten dit al vele jaren en investeren daarom in projectmanagers met ervaring en knowhow. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw beurs een feestje wordt!

Meer weten? Neem contact met ons op!