Stands opbouwen en afbouwen

Het opbouwen en afbouwen van je stand op de beurs

De kwaliteit van je stand, en de mate waarin jij straks tevreden bent over ons als standbouwer en beursstand leverancier, hangt voor een groot deel af van hoe de mannen en vrouwen van ons standbouw-team jouw stand opbouwen en afbouwen.

Want onze designers kunnen dan wel een super strakke beursstand voor je ontwerpen en onze projectmanagers alles tot in de puntjes voor je regelen, uiteindelijk zijn het onze standbouwers die op de beurs de stand fysiek voor je realiseren.

Alleen als dat probleemloos en volgens afspraak verloopt, dan ben jij als klant voor 100% tevreden. Want de uiteindelijke kwaliteit van je stand bepaalt hoe bezoekers en klanten jouw bedrijf of merk waarnemen.

En dat weten we.

Beursstand opbouwen
Beursstands opbouwen

We prijzen ons dan ook gelukkig te kunnen rekenen op ons team van ervaren en goed getrainde standbouwers. Ook zij weten hoe belangrijk het is dat ze kwaliteit leveren en afspraken nakomen. Ze doen er daarbij alles om jou als opdrachtgever zoveel mogelijk uit handen te nemen en gaan pas naar huis als jij tevreden bent. Na de beurs bouwen onze standbouwers de stand weer netjes af, verpakken deze zorgvuldig en transporteren de stand naar onze opslag.

Bij het ontwikkelen en produceren van jouw stand vinden we het belangrijk zo duurzaam mogelijk te werken en zo min mogelijk afval te produceren. Netjes omgaan met materialen zodat deze zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden is ook waarop we onze standbouwers hebben getraind. Zo werken we efficiënt, produceren we weinig afval en kunnen onze stands zinvol hergebruikt worden

Een stand huren en laten bouwen bij ons betekent dat we het hele traject voor je regelen en je zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Daarom leveren we onze huurstands altijd inclusief ons ISYFAIR full-service pakket.

Heb je echter al een stand, en wil je deze laten bouwen door ons standbouw team? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

beursstand bouwen
Beursstands bouwen
Opbouwen beursstand