Tips en blog

Samen maken we van jouw beursdeelname een succes

blauw grijs tapijt beursstand

Kies je voor saai blauw of voor slaapverwekkend grijs?

Kies je voor saai blauw of voor slaapverwekkend grijs? De vloer en vloerbedekking van je stand is superbelangrijk voor de uitstraling van je stand. Hier lees je er alles over.

Verhoogde vloer

Een verhoogde vloer in je stand? De voordelen en nadelen op een rij:

Sommige van onze beursstands hebben een verhoogde vloer. Wanneer is dit zinvol of wenselijk, en wat zijn de voordelen en nadelen van zo'n verhoogde vloer? Waar moet je op letten?

Virtuele beursstand

Virtuele beursstands - hier moet je op letten

Ga je deelnemen aan een online beurs of event en heb je hiervoor een virtuele beursstand nodig? Hier lees je waar je op moet letten, wat vooral belangrijk is en hoe we deze virtuele stand voor je bouwen.

Heatmap beursstand

Kun je het effect van je beursstand al meten, nog voordat de beurs is begonnen?

Kun je het effect van je beursstand al meten, nog voordat de beurs is begonnen? Ja, dat kan nu m.b.v. het zelflerende algoritme van de Heatmap Standdesign Value Scan.

Virtuele beurzen

Virtuele beurzen - zijn ze een alternatief? Wat is belangrijk?

Door de Covid-19 pandemie zijn veel beurzen afgelast of uitgesteld. Virtuele beurzen zijn daarom ineens hot. Zijn deze virtuele beurzen een echt alternatief en wat zijn de belangrijkste aandachtspunten?

Holobox beursstand

Met Holobox hologrammen meer bezoekers op je beursstand

Alhoewel hologrammen zeker niet nieuw zijn, staan de toepassingen hiervan op beurzen en stands nog in de kinderschoenen. Een van de meest veelbelovende hologram toepassingen vind ik de Holobox.

LED Video Wall

LED video walls en videomarketing op je beursstand – hier moet je op letten

We kijken bijna dagelijks naar filmpjes en andere videocontent. Video’s zijn attractief en hebben een hoog entertainment gehalte. Maar hoe zit dat eigenlijk op beurzen?

Wissenschaftliche Forschung Messen

Wat is het effect van een live event op bezoekers?

Het is nu ook wetenschappelijk bewezen. Natuurlijk roepen wij al jaren dat beurzen superbelangrijk zijn voor het succes van veel bedrijven. Face-to-face gesprekken vormen de sleutel van dit succes.

Gratis 3D beursstand design

Gratis 3D stand design

In onze isy® DESIGN SELECTOR vind je honderden 3D design voorbeelden van beursstands van klein naar groot. Filter de voor jouw beste designs eruit en laat ons weten wat er aangepast moet worden, dan maken we een aangepast 3D design voor je. Gratis!

Een beursstand huren of kopen

Een beursstand huren of toch liever kopen - wat zijn de voor - en nadelen?

Stands kun je bij ons zowel eenmalig huren, maar ook kopen. In dit artikel lees je de verschillen én de voordelen en nadelen van deze opties.

isyfair beursstand huur pakket

Het full-service huurpakket - zo word je beursdeelname eenvoudig, effectief en efficient

Om deelnemen aan beurzen gemakkelijk te maken, leveren we al onze huurstands inclusief ons full-service huurpakket. Hier lees je wat er bij dit pakket is inbegrepen.

In 9 stappen de beste beursstand voor jouw beursdeelname realiseren

In 9 stappen bezoekers overtuigen met de beste beursstand

Mooie designs, transparante prijzen, kwaliteit standbouw en een heldere communicatie maken deel uit van het proces waarmee we samen werken een een succesvolle beursdeelname. In 9 stappen naar een perfect eindresultaat.

Boek Beursmarketing Michel Rijnberg

Boek Scoren met je beursdeelname – nu voor elke klant een gratis exemplaar

Deelnemen aan beurzen vergt een flinke dosis budget en energie. Je wilt daarom alles uit de kast halen om maximaal succesvol te zijn.In zijn boek geeft auteur Michel Rijnberg antwoord op o.a. de volgende vragen”:

Soorten beursstands hoekstand

Typen beursstands - wat zijn de verschillen en de voor- en nadelen?

Tussenstand, hoekstand, kopstand of eilandstand? Er zijn vier typen beursstands (of eigenlijk zes), maar welke kun je nou het beste huren? Wat zijn de verschillen en de voor- en nadelen?