Beursstand prijzen: stand designs in de range > € 30000

Beursstand prijzen: stand designs > € 30000

In onze isy® DESIGN SELECTOR vind je ruim 480 design stands van klein tot groot en in alle prijsklassen. Hier de prijscategorie met de grootste en meest luxueuze beursstands. Bekijk ze en doe hiermee ideeën en inspiratie op voor jouw beursdeelname en voor jouw merk, bedrijf of product.

Ons design team staat voor je klaar

Onze design voorbeelden geven ideeën, richting en inspiratie om op jouw beurs te schitteren met een geslaagde stand. Met jouw design shortlist gaan we vervolgens aan de slag en maken een design dat helemaal is afgestemd op jouw beurs. Daarbij leggen we niet alleen de nadruk op de standcommunicatie en creativiteit, maar ook op de praktische indeling van je stand.

Vind je geen design dat past bij jouw brand of product?

Laat ons weten welke eisen en wensen je hebt als het gaat om jouw stand, zodat we daarmee voor je aan de slag kunnen. En een stand concept kunnen bedenken dat perfect aansluit op wat jij voor ogen hebt. Neem contact met ons op voor een korte brainstorm sessie waarin we samen de basis leggen voor een stand waarmee je jouw doelstellingen gaat realiseren.

Alle beursstands > € 30000

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem contact met ons op en we maken gratis een 3D beursstand design op maat voor je.

Neem contact met ons op