Bike Motion Benelux beurs
Standbouw Bike Motion Jaarbeurs
Beursstand design Bike Motion Utrecht

Beursstand Bike Motion Benelux

De beurs Bike Motion Benelux is een feestje voor de fietsliefhebber. Het is dé beurs waar ruim 30.000 bezoekers elkaar ontmoeten om inspiratie op te doen en om innovaties te beleven. Je mag gerust zeggen dat op Bike Motion de hele fietswereld samenkomt.

Op Bike Motion vinden beursbezoekers een breed aanbod rondom het thema fietsen. Natuurlijk nemen "fietsen" hierin een centrale rol in, maar ook voeding, training, fietsbestemmingen en een zeer uiteenlopend aanbod aan fietsmaterialen maken deel uit van het aanbod.

En naast het aanbod door de vele standhouders, kunnen bezoekers ook hun kennis verbreden tijdens een programma boordevol met kennissessies en presentaties.

Uit cijfers van Bike Motion blijkt dat maar liefst 80% van de bezoekers zich oriënteert op de aanschaf van een nieuwe fiets. Tijdens de beurs maken bezoekers dan ook meer dan 5000 testritten.

Meer info over Bike Motion Benelux vind je op de website https://www.bikemotionbenelux.nl/

Deelnemen als standhouder aan de Bike Motion Benelux?

De standbouwers van ISYFAIR weten de weg naar Bike Motion en de Jaarbeurs blindelings te vinden. En ze bouwen graag een mooie stand voor jouw merk of bedrijf. Maar bij ISYFAIR gaan we graag nog een stap verder. Zo denken we mee over de beste beursstand communicatie, en maken we samen een plan waarmee je jouw beursdoelstellingen gaat realiseren.

Meer weten? Neem contact op met Michel Rijnberg voor een kennismaking.