Negenmaandenbeurs Amsterdam
Negenmaandenbeurs RAI Amsterdam
Negenmaandenbeurs beursstand

Beursstand Negenmaandenbeurs

Het is misschien wel de leukste beurs van Nederland: de Negenmaandenbeurs!

De Negenmaandenbeurs, gehouden in de RAI in Amsterdam, biedt (aanstaande) moeders en vaders het meest complete aanbod voor baby en kind.

Van geboortekaartje tot voeding, van kinderwagen tot de mooiste outfits en van voeding tot consultancy. Alles voor jouw baby of kind vind je op de Negenmaandenbeurs.

De al jaren succesvolle Negenmaandenbeurs trekt ruim 40.000 aanstaande en nieuwe ouders naar Amsterdam. Door een bezoek aan de beurs zijn ze in één dag volledig voorbereid en geïnformeerd over het ouderschap. Naast het grote aanbod van producten en diensten van de vele standhouders kunnen ouders tijdens de Negenmaandenbeurs ook masterclasses, trainingen en demonstraties volgen en bijwonen. Kijk voor het volledige aanbod op de website van de Negenmaandenbeurs.

Als standhouder met een beursstand deelnemen aan de Negenmaandenbeurs?

Als je plannen hebt om met een beursstand deel te nemen aan de Negenmaandenbeurs en hiervoor op zoek bent naar een standbouwer, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. Bij ISYFAIR hebben we ruim 20 jaar ervaring in het bedenken, ontwerpen en bouwen van succesvolle beursstands. Neem contact op met Michel Rijnberg voor een vrijblijvend gesprek of kennismaking.