Interclean Amsterdam NL
Beursstand Interclean Amsterdam
Stand Interclean Amsterdam

Beursstand op de Interclean in Amsterdam (RAI)

De Interclean is al sinds jaar en dag dé beurs op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Vele honderden exposanten en bezoekers van over de hele wereld komen tijdens de Interclean naar Amsterdam. Op de Interclean blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op schoonmaak en hygiëne gebied en komen ze in contact met interessante klanten, prospects en dealers.

Deelname met een eigen beursstand aan de Interclean kan een perfecte tool zijn om nieuwe markten aan te boren, omzet te vergroten en om waardevolle contacten te leggen.

Beursstands van klein tot groot

Standruimtes op de Interclean zijn te huur van klein tot groot, afhankelijk van je beursdoelstellingen, de benodigde ruimte om jouw merk en producten te presenteren, en je budget. Of je nu met een kleine of grote beursstand gaat deelnemen aan de Interclean, wij zijn graag jouw standbouwer en zorgen voor een perfecte beursstand waarmee je van jouw beursdeelname een succes maakt.

Behalve de realisatie van een geslaagde beursstand denken we ook graag met je mee over de beste beursaanpak van jouw Interclean beursdeelname. Hoe spreek je met jouw beursstand jouw doelgroep aan? Welke visuals gebruik je het beste? En welke activiteiten op je stand maken het gemakkelijker om in contact te komen met potentiële klanten?

Linke naar de website van de Interclean: https://www.intercleanshow.com/

Ben je van plan met een beursstand deel te nemen aan de Interclean?

Bespreek jouw plannen, eisen en doelstellingen voor de Interclean met ons! Wij maken dan graag een gratis 3D stand design voor je.

Neem contact op met Michel Rijnberg voor een vrijblijvend gesprek of een kennismaking.