Provada vastgoed beurs
Provada beurs Amsterdam
Beursstand ontwerp Provada

Beursstand Provada

The real estate meeting point. Dat is de slogan van de PROVADA beurs. It says it all..

Een ontmoetingsplaats voor iedereen die beroepshalve te maken heeft met vastgoed dus. Op de PROVADA treffen >250.000 bezoekers zo'n 250 standhouders. En behalve standhouders kunnen de beursbezoekers zich ook laten informeren door een groot aantal sprekers tijdens de vele lezingen en seminars op de PROVADA. Kennis opdoen, kennis delen en netwerken zorgen ervoor dat vastgoed professionals vanuit heel Nederland en daarbuiten naar de RAI in Amsterdam reizen voor een bezoek aan de PROVADA.

Bekijk voor meer informatie de PROVADA website

Met een beursstand deelnemen aan de PROVADA?

De PROVADA biedt exposanten in de vastgoed unieke kansen om in contact te komen met potentiële klanten en relaties. Daarnaast is de PROVADA dé beurs om contacten met bestaande relaties aan te halen en te versterken.

Om maximaal resultaat te behalen uit je beursdeelname is een beursstand die perfect is afgestemd op jouw doelstellingen en doelgroep cruciaal.

Bij ISYFAIR ontwerpen en bouwen we een beursstand afgestemd met het oog op resultaat. Neem contact op met Michel Rijnberg voor een vrijblijvend gesprek, voorstel of 3D design.