Beurs Welding Week isyfair
Welding Week standbouw
Beursstand ontwerp Welding Week

Beursstand op de Welding Week

De Welding Week beurs, gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem is een event waar alles draait om lijmen, lassen en snijden.

Op deze tweejaarlijkse beurs vergroten professionals en studenten hun kennis als het gaat om het gebruik van hoogwaardige verbindingstechnieken bedoeld voor constructies en producten.

Maar behalve het tonen en demonstreren van technische oplossingen en het gebruik van verbindingsproducten wordt tijdens seminars en kennissessies ook de toekomst van de branche besproken. De Welding Week is dan ook een onmisbaar event voor iedereen die werkzaam is in het vak, of hier beroepshalve mee te maken heeft of krijgt. Met dit event brengen exposanten en beursbezoekers samen de verbindingstechnieken naar een hoger level.

Kijk ook op de website van de Welding Week

Als exposant deelnemen aan de Welding Week? Laten we dan samen een beursstand ontwikkelen!

Als je van plan bent met jouw producten of diensten deel te nemen aan de Welding Week dan komen we graag met je in contact. Aan de hand van jouw wensen, doelstellingen, eisen en budget maken we dan graag een beursstand concept voor je. Een concept waarmee jij in contact komt met jouw doelgroep en potentiële klanten.

En natuurlijk zorgen we er ook voor dat de stand perfect voor je wordt opgebouwd. Meer weten? Neem dan contact op met Michel Rijnberg voor een vrijblijvend gesprek of (3D) voorstel.