Bezoek ons op Euroshop 2023 in Düsseldorf

15.02.2023

De laatste Euroshop in februari 2020 is er een die ik niet snel zal vergeten. De eerste tekenen van corona waren toen net zichtbaar, en verschillende Chinese bedrijven lieten verstek gaan. Met lege beursstands tot gevolg.

Corona was het gesprek van de dag bij veel bezoekers en exposanten op Euroshop Düsseldorf. Er waren zelfs al enkele stands te zien waar met in allerhaast gemaakte bordjes en signings aan bezoekers kenbaar werd gemaakt dat het schudden van handen minder gewenst was.

Hadden we toen met zijn allen echter de indruk dat dit “Corona-dingetje” zou uitgroeien tot een wereldwijde pandemie? Wel, bij mij was dat in ieder geval absoluut niet zo.

Wat er kort daarna gebeurde weten we inmiddels. Alle beurzen werden wereldwijd gecanceld. En waar we eerst dachten dat dit met een maand of 2-3 wel weer over zou zijn, zou het nog tot voorjaar 2022 duren voordat de beurzen echt weer in volle hevigheid losbarstten. Tja, je kunt er soms een beetje naast zitten..

Anyway, dit jaar sta ik samen met mijn andere collega’s van ISYFAIR exhibition stands, Isyexpo, Isypromo, Isydisplay en Garreis Displays & Messestände weer op Euroshop. Gezamenlijk drinken we dan graag een kopje koffie met je om te praten over nationale en internationale standbouw, modulaire stands of gewoon over koetjes en kalfjes.

Euroshop Dusseldorf Stand
Beursstand Design EuroShop

Onze stand op Euroshop Düsseldorf in 2020 en het design van onze stand in 2023. Welkom!

Euroshop Düsseldorf 2023: 26 februari - 2 maart

Euroshop Düsseldorf 2023 wordt gehouden van zondag 26 februari tm donderdag 2 maart. Ben jij van plan om de Euroshop in Düsseldorf te bezoeken, dan zouden we het leuk vinden je te ontmoeten op onze stand:

Hal 4

Standnummer E66

Tot Euroshop!

Boek Beursmarketing Michel Rijnberg

Michel Rijnberg - ISYFAIR
Beursmarketing - en standbouwspecialist, auteur van "Scoren met je beursdeelname"

Wil je meer weten, vrijblijvend advies of een gratis 3D design aanvragen voor jouw volgende beursdeelname? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen snel contact met je op!