Heatmap Standdesign Value Scan

Kun je het effect van je beursstand al meten, nog voordat de beurs is begonnen?

13.01.2021

Met je beursstand wil je opvallen en potentiële klanten interesseren en aanspreken. Het design en het concept van je stand is daarbij doorslaggevend, en bepaald hoe succesvol je daarmee gaat zijn.

Maar welke teksten en afbeeldingen werken goed, en op welke plekken in je beursstand kun je die nou het beste laten zien? Op basis van onze lange ervaring durven we inmiddels best wel te roepen wat werkt en wat niet werkt.

Heatmap beursstand
Eye-tracking beursstand
Heatmaps

Maar zou het niet mooi zijn als we dit ook daadwerkelijk kunnen meten en inzichtelijk kunnen maken? Zodat we op voorhand, dus al ruim voordat de beurs van start gaat, kunnen testen hoe het meest effectieve stand ontwerp eruit ziet? En we ook op voorhand het stand design kunnen optimaliseren?

Wel, dat kan nu.

Algoritmen en software zijn steeds vaker in staat menselijk gedrag te voorspellen. Een nieuwe en zeer interessante ontwikkeling binnen de standbouwbranche is de Heatmap Standdesign Value Scan.

Wat is de Heatmap Standdesign Value Scan?

De Heatmap Standdesign Value Scan, is een online tool die het effect van je 3D beursstand design meet.

Door het uploaden van een 3D stand design laat het zelflerende algoritme in enkele minuten je zien welke elementen van je design de meeste aandacht van beursbezoekers gaan krijgen.

Het resultaat is gebaseerd op 30.000 beelden die d.m.v. Eye-tracking beoordeeld zijn, waardoor de validering inmiddels tussen de 90 en 92% ligt. Dit percentage zal in de loop der tijd nog verder stijgen.

De meerwaarde van de Heatmap Standdesign Value Scan

Wij zijn erg onder de indruk van resultaten van de Heatmap Standdesign Value Scan en zien er absoluut meerwaarde in voor onze klanten. Hiermee maken we het resultaat van jouw beursdeelname niet alleen beter meetbaar, maar maken we jouw beursdeelname ook succesvoller. Want als we weten welke elementen van je stand de meeste aandacht gaan krijgen, dan kunnen we hier de belangrijkste stand communicatie laten zien.

Wil je meer weten over de Heatmap Standdesign Value Scan? Of wil je meteen een gratis 3D design aanvragen voor jouw volgende beursdeelname? Inclusief een Heatmap Standdesign Valuescan?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Boek Beursmarketing Michel Rijnberg

Michel Rijnberg - ISYFAIR
Beursmarketing - en standbouwspecialist, auteur van "Scoren met je beursdeelname"