Standbouwer Antwerpen

Op zoek naar een standbouwer in Antwerpen?

In Antwerpen worden jaarlijks vele publiekbeurzen en vakbeurzen georganiseerd. De meeste daarvan worden gehouden in de Antwerp Expo (Bouwcentrum).

Onze standbouwers kennen de weg in Antwerpen en bouwden al op heel veel beurzen kleine, middelgrote en grote stands voor verschillende bedrijven, merken en producten.

Om exposanten snel, efficiënt en betaalbaar te helpen aan een succesvolle beursstand hebben we honderden stand concepten geüpload in onze isy® DESIGN SELECTOR. Inmiddels staan hier al 478 stand ontwerpen voor je klaar, en hier komen maandelijks nog nieuwe designs bij.

Standbouw met ISYFAIR: zo helpen we je sneller en efficiënter aan een succesvolle beursstand

In onze isy® DESIGN SELECTOR filter en selecteer je snel en gemakkelijk de beste stand voor jouw beurs in Antwerpen. Uniek daarbij is dat je meteen ziet wat deze stand je compleet kost. Dus inclusief graphics, vloer, meubilair, projectmanagement en opbouwen en afbouwen in Antwerpen.

Met het door jouw gekozen ontwerp (of ontwerpen) gaan we vervolgens voor je aan het werk. We passen het design zo aan dat het helemaal aansluit bij jouw wensen, doelstellingen, huisstijl en branding.

Standbouwers in Antwerpen
Standbouwer Antwerpen
Standbouwers in Antwerpen

Standbouw op beurzen in Antwerpen (overzicht):

Ben je van plan deel te nemen aan een van de volgende vakbeurzen?

Doe inspiratie en ideeën op in onze isy®DESIGN SELECTOR met 478 ontwerpen van bewezen beursstands. Staat jouw beurs niet in de lijst? Geen probleem. Deel met je ons je plannen en we maken een standvoorstel op maat voor je.

  • M+R
  • Pumps&Valves Antwerp
  • Solids Antwerp
  • Maintenance Antwer
  • Advanced Engineering Antwerp
  • Bouw&Reno
  • Beauty Vakbeurs

Informatie Antwerpen

De stad Antwerpen, gelegen aan de Schelde, is de hoofdstad van de provincie Antwerpen en telt ongeveer 530.000 inwoners. De stad is een van de belangrijke havens voor het internationale vrachtvervoer in Europa. De haven is van groot belang voor het economische verkeer in de regio. Antwerpen kent daarnaast ook een grote petrochemische industrie en is tevens het wereldcentrum voor de diamanthandel.

In de Antwerp Expo worden elk jaar opnieuw beurzen en evenementen georganiseerd, o.a. door Easyfairs. Ga jij deelnemen aan een beurs in Antwerpen? Bekijk hieronder in de isy® DESIGN SELECTOR dan de vele mogelijkheden qua standbouw.

pagina wordt geladen...

beursstands beschikbaar in

Er zijn helaas geen designs beschikbaar binnen jouw selectie criteria. Pas eventueel je filterinstellingen aan.