Standbouwer Brussel

Op zoek naar een standbouwer in Brussel?

In Brussel worden zowel in de Brussels Expo als Tour & Taxis jaarlijks nationale in internationale beurzen georganiseerd.

Heb je plannen om met jouw bedrijf te exposeren in Brussel? Bekijk dan in onze isy® DESIGN SELECTOR honderden bewezen concepten inclusief full service standbouw prijs in Brussel. Gebruik daarbij de filters om snel de beste stand designs voor jouw beurs te selecteren. Zo weet je meteen wat de mogelijkheden én de prijzen zijn. Gemakkelijk, snel en transparant,

In Brussel worden zowel in de Brussels Expo als in Tour & Taxis jaarlijks nationale en internationale beurzen georganiseerd.

Heb je plannen om met jouw bedrijf te exposeren in Brussel? Bekijk dan in onze isy® DESIGN SELECTOR honderden bewezen concepten inclusief full service standbouw prijzen in Brussel. Gebruik daarbij de filters om snel de beste stand designs voor jouw beurs te selecteren.

Standbouw met ISYFAIR: hierin onderscheiden wij ons:

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in standbouw en beurstands. Onze visie is altijd geweest dat we onze klanten zoveel mogelijk willen ontzorgen en het ze zo gemakkelijk mogelijk willen maken. Daarom hebben wij de isy® DESIGN SELECTOR ontwikkeld met hierin momenteel (er komen elk maand weer nieuwe designs bij) 478 bewezen stand concepten. Bij ons weet je dan ook meteen waar je aan toe bent en wat de full service prijzen zijn. Geen lange offerte trajecten en geen verrassingen achteraf. Open, eerlijk en transparant is zoals wij graag werken.

Met de door jouw gekozen designs gaan onze ontwerpers aan de slag om de vertaalslag te maken van jouw merk, branding en bedrijf naar het stand ontwerp. Met als eindresultaat een beursstand waarmee jij maximaal klanten, bezoekers en geïnteresseerden gaat aantrekken en overtuigen.

Standbouw Brussel
Standbouwer Brussel
Standbouw in Brussel

In Brussel bouwen we stands op o.a. de volgende beurzen:

Als jij op een van deze beurzen van plan bent te exposeren met jouw bedrijf, bespreek dan de mogelijkheden met ons en bekijk en vergelijk alvast in onze isy ® DESIGN SELECTOR de vele standconcepten voor jouw beursdeelname. Staat jouw beurs er niet bij? Geen probleem, laat ons weten waar en hoe je van plan bent te staan en we maken een standconcept op maat voor je!

  • Agribex
  • Infosecurity
  • Autotechnica
  • Brussels Motorshow
  • Batibouw
  • Estetika Beauty Expo
  • Seafood Expo
  • Agribex
  • Second Home Expo

Informatie over Brussel

Brussel is de hoofdstad van België en heeft ongeveer 180.000 inwoners (gemeente Brussels). Brussel wordt ook vaak gezien als de hoofdstad van de Europese Unie omdat het Europees parlement en de Europese Commissie hier zijn gezeteld.

Brussel is sinds 1962 officieel tweetalig - Nederlandstalig en Franstalig. In het zakenleven lijkt het Engels echter steeds meer de overhand te krijgen.

De grote Markt, het Atomium en natuurlijk Manneke Pis zijn bekende toeristische trekpleisters in Brussel.

Wil jij jouw beurs in Brussel gebruiken om nieuwe markten, klanten en contacten aan te boren? Neem dan contact met ons op of bekijk hieronder de vele stands in onze isy® DESIGN SELECTOR.

pagina wordt geladen...

beursstands beschikbaar in

Er zijn helaas geen designs beschikbaar binnen jouw selectie criteria. Pas eventueel je filterinstellingen aan.