Standbouw Essen

Op zoek naar een standbouwer in Essen?

Essen is vanaf Nederland snel te bereiken. Vanaf de grens bij Arnhem bereik je Essen in ongeveer uur rijden, vanaf de grens bij Venlo zelfs binnen het uur. Is Essen worden elk jaar verschillende vakbeurzen en publieksbeurzen georganiseerd. Aan veel van die beurzen nemen ook Nederlandse en Belgische standhouders deel.

Ben je voor jouw eigen beursdeelname op zoek naar een standbouwer die in Essen een succesvolle beursstand voor je bouwt en organiseert? Dan zijn wij graag jouw partner!

De beste beursstand begint bij onze isy® DESIGN SELECTOR

Wij geloven in transparantie, gemak en klantvriendelijkheid. Daarom hebben wij onze beste beursstand designs ondergebracht in de isy® DESIGN SELECTOR. Op dit moment zijn hier 478 stand concepten ondergebracht, en we vermelden bij elk design de prijs van deze beursstand inclusief full service huurpakket voor de meeste Europese steden, inclusief Essen.

Met de isy® DESIGN SELECTOR krijg je zo meteen al heel veel ideeën en inspiratie voor de beste beursstand voor jouw beurs in Essen. Op basis van de grootte van jouw stand, het type stand en je budget selecteer je snel stands die voldoen aan jouw criteria. En natuurlijk gaan onze ontwerpers hiermee vervolgens aam de slag om het ontwerp volledig aan te passen aan jouw branding, bedrijf en doelstellingen.

Standbouw Essen
Standbouwer Essen
Standbouw in Essen

In Essen zijn wij graag jouw standbouw partner op een van de volgende (vak)beurzen

Met onze jarenlange ervaring met standbouw, maar ook met beursstand-communicatie, beursmarketing, planning en projectmanagement maken wij van jouw beursdeelname en succesvol evenement.

Voor beursdeelname op deze beurzen in Essen zouden jij graag met je sparren en brainstormen over de beste stand en beursstand aanpak:

  • InfraTech Essen
  • IPM ESSEN
  • E-world energy & water
  • METPACK
  • security essen
  • GastroTageWest
  • Tankstelle & Mittelstand
  • SCHWEISSEN & SCHNEIDEN

Staat jouw beurs er niet bij? Geen probleem natuurlijk, neem contact met ons op en deel met ons je plannen, dan maken we gratis een 3D ontwerp op maat voor je.

Informatie over Essen

Essen is gelegen het “Ruhrgebied” en maakt deel van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad heeft iets meer dan een half miljoen inwoners. Net als bij veel andere steden in het Ruhrgebied is er door bombardementen tijdens de tweede wereldoorlog niet veel meer over van de historische binnenstad. Het stadsbeeld wordt dan ook vooral bepaald door naoorlogse nieuwbouw.

In de Messe Essen worden jaarlijks zo’n 55 verschillende beurzen gehouden, waaronder 10 internationaal hoog aangeschreven vakbeurzen. De Messe trekt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers uit meer dan 150 landen. Elk jaar exposeren ca. 15.000 standhouders uit 90 landen in Essen, waaronder ook veel Nederlandse en Belgische bedrijven.

pagina wordt geladen...

beursstands beschikbaar in

Er zijn helaas geen designs beschikbaar binnen jouw selectie criteria. Pas eventueel je filterinstellingen aan.