Standbouwer Hardenberg

Op zoek naar een standbouwer in Hardenberg?

In de Evenementenhal in Hardenberg worden elk jaar publieksbeurzen en vakbeurzen georganiseerd door Easyfairs. Ben je van plan deel te nemen aan een van de beurzen in Hardenberg en heb je daarvoor een standbouwer nodig?

ISYFAIR biedt je een unieke online tool, de isy® DESIGN SELECTOR, waarin je uit honderden stand designs de beste designs kunt kiezen op basis van:

 • Standgrootte
 • Prijs
 • Standtype
 • Stad waarin de beurs wordt gehouden (Hardenberg)

Je zit meteen wat de beursstands van jouw keuze kosten inclusief full service standbouw. Dus inclusief installatie, demontage, vloerbedekking, meubels, verlichting en graphics.

Standbouw met ISYFAIR: waarom wij denken dat je ons zou moeten overwegen als jouw standbouw partner

Onze doelstelling is jouw beursdeelname succesvol te maken. Maar ook gemakkelijker, sneller en betaalbaarder. Daarom hebben wij inmiddels al 478 bewezen stand designs online staan in onze isy®DESIGN SELECTOR. Daarmee filter en selecteer je snel en gemakkelijk de beste beursstand designs voor jouw merk of bedrijf.

We vermelden bij deze designs ook meteen de full service standbouw prijs. Je weet dus meteen waar je aan toe bent. Kijk, dat noemen wij transparant en isy!

Met het door jouw geselecteerde design (of designs) gaan we vervolgens aan het werk om deze perfect te laten aansluiten op hoe jij wilt dat je beursstand er uit ziet en is ingericht. Zo heb je in no-time een perfect stand ontwerp van op je bureau liggen.

Standbouwer Hardenberg
Standbouw Evenementenhal Hardenberg
Standbouwer in Hardenberg

Onze standbouwers bouwen in Hardenberg op o.a. de volgende beurzen:

In de Evenementenhal in Hardenberg organiseert Easyfairs een groot scala aan publieksbeurzen en vakbeurzen. Ben jij van plan als standhouder deel te nemen aan een van deze beurzen, kijk dan eens in onze isy® DESIGN SELECTOR naar de vele stand mogelijkheden die we bieden. Uit de 478 stand designs filter je snel en gemakkelijk de beste stands voor jouw beurs. En je ziet ook nog eens precies wat de totale kosten van deze stand zijn inclusief full service standbouw.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers en besprek je wensen. Samen met het designteam vertalen ze jouw wensen in een op maat gemaakt 3D standdesign-concept waarmee je jouw beursdoelstellingen gaat realiseren.

 • Infra Relatiedagen
 • Dutch Poultry Expo
 • MIX Noordoost (Maak Industrie Expo)
 • Rundvee & Mechanisatie Vakdagen
 • Recreatie Vakbeurs
 • Installatie Vakbeurs
 • De Groene Sector Vakbeurs
 • Transport Compleet

Informatie over Hardenberg

De in Overijssel gelegen kleine stad Hardenberg ligt aan de rivier de Overijsselse Vecht is van oudsher agrarisch. In de zomermaanden profiteert de regio Hardenberg ook van toerisme met o.a. diverse campings en een recreatieplas.

De Evenementenhal in Hardenberg, waar vele evenementen en beurzen worden georganiseerd, is echter de grootste trekpleister uit de regio.

Wil je weten hoe wij jouw beursdeelname succesvol, gemakkelijk, plezierig en betaalbaar kunnen uitvoeren? Bekijk hieronder de isy®DESIGN SELECTOR en selecteer uit 478 stand designs het beste design voor jouw beurs.

pagina wordt geladen...

beursstands beschikbaar in

Er zijn helaas geen designs beschikbaar binnen jouw selectie criteria. Pas eventueel je filterinstellingen aan.