Standbouw Rotterdam

Op zoek naar een standbouwer in Rotterdam?

Zoek je een standbouwer in Rotterdam? Voor een beurs, event of congres on de havenstad van Nederland? Op deze site kun je m.b.v. de isy® DESIGN SELECTOR meteen al beginnen met het selecteren en kiezen van de beste stand. En je ziet meteen wat de prijs is voor de complete standbouw dus inclusief opbouwen, afbouwen, meubilair en graphics! Zo weet je meteen wat de mogelijkheden zijn en kun je beginnen met plannen en budgetteren.

ISYFAIR standbouw – anders dan anderen

Om je zo snel en goed mogelijk te helpen hebben we onze isy® DESIGN SELECTOR ontwikkeld. Hierin hebben we honderden bewezen stand design geüpload waarna je kunt kijken, vergelijken, filteren en selecteren. En we laten je deze stand designs zien inclusief prijzen voor Full Service standbouw.

Zo heb je bij ons dus al binnen enkele minuten een heel goed beeld van hoe je toekomstige beursstand eruit kan komen te zien en weet je ook meteen de kosten. Heel isy.

Met jouw input gaan we verder aan de slag en customizen jouw standdesign tot een ontwerp dat helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen. Een beursstand waarmee je jouw beursdoelstellingen gaat realiseren.

Standbouw in Rotterdam
Rotterdam standbuilding

In Rotterdam bouwen we graag een stand voor je op een van de volgende beurzen:

Rotterdam is een belangrijke aanvoerhaven voor transporten vanuit de hele wereld, en de “Port of Rotterdam” geldt als de grootse haven van Europa.

Maar ook Ahoy in Rotterdam heeft internationale faam en is een van de grootste beurslocaties van Nederland. Daarnaast is Rotterdam Ahoy ook bekend als concertzaal en evenementen locatie.

In Rotterdam Ahoy worden jaarlijks, in een van 6 hallen met een totale vloeroppervlakte van 30.000 m², zowel vakbeurzen (business-to-business) als publiekbeurzen georganiseerd.

Een overzicht van jaarlijks terugkerende beurzen in Ahoy waarop wij graag met je samenwerken als het gaat om standbouw en het verzorgen van jouw beursdeelname:

  • Infratech
  • Euromaintenance
  • Gastvrij Rotterdam
  • Europort
  • Gevel 2022
  • Maritime Offshore
  • Pumpes Valves
  • Infratech
  • Maintenance Next

Sta jij op een beurs in Rotterdam die niet in dit overzicht staat? Da's natuurlijk geen enkel probleem. Laat ons weten om welke beurs het gaat, dan zorgen wij voor een succesvolle beursstand!

Informatie over Rotterdam

Havenstand Rotterdam is na Amsterdam de grootste stad van Nederland en heeft 590.000 inwoners met 170 nationaliteiten. De havenindustrie zorgt van oudsher voor veel werkgelegenheid in deze Maasstad. Omdat een groot deel van Rotterdam werd verwoest in de tweede wereldoorlog is Rotterdam een nieuwe en moderne stad waar architectuur en wolkenkrabbers een belangrijke rol spelen. Om deze redenen wordt Rotterdam ook wel Manhattan aan de Maas genoemd.

Wil je meer weten over de standbouw mogelijkheden voor jouw bedrijf in Rotterdam Ahoy? Neem contact op met een van onze standbouw specialisten of bekijk in onze isy® DESIGN SELECTOR vele honderden stand designs.

pagina wordt geladen...

beursstands beschikbaar in

Er zijn helaas geen designs beschikbaar binnen jouw selectie criteria. Pas eventueel je filterinstellingen aan.