Standbouwer Duitsland

24.02.2021

Ik denk dat we gerust mogen stellen dat Duitsland hét beursland van Europa is. Misschien zelfs wel van de wereld is. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn in Nederland of België die nog nooit een van de immens grote beurshallen in Duitsland heeft bezocht. Frankfurt is na Shanghai zelfs de grootste beurshal ( "Messegelände") ter wereld.

In 2019 werden er in Duitsland 163 beurzen georganiseerd, waar 190.000 exposanten hun producten, diensten en bedrijven presenteerden aan ca. 10 miljoen beursbezoekers.

De beursmarkt in Duitsland is een miljarden business waarin >200.000 mensen werkzaam zijn. De impact van de Corona pandemie in 2020 en 2021 was dan ook zeer goed voelbaar.

Beurzen zijn en blijven een belangrijk marketinginstrument

De behoefte aan beurzen en live communicatie blijft onverminderd groot. Voor heel veel bedrijven is het instrument "beurzen" superbelangrijk. Deelnemen aan beurzen biedt unieke kansen om in contact te komen met potentiële klanten en nieuwe afzetmarkten. En Duitsland speelt daarin voor veel bedrijven een belangrijke rol. Dit zijn de belangrijkste Duitse beurssteden:

Op zoek naar een standbouwer voor beursdeelname in Duitsland? ISYFAIR exhibition stands!

Bedrijven die hebben besloten deel te nemen aan een (vak)beurs in Duitsland hebben hiervoor uiteraard een beursstand nodig. Sommige kiezen ervoor deze stand zelf te vervoeren en op te bouwen. Maar de meeste bedrijven kiezen ervoor hun stand te laten opbouwen door een standbouwer. Dat kan een Nederlandse of Belgische standbouwer zijn, maar ook een standbouwer uit Duitsland.

ISYFAIR is zowel een Duitse als Nederlandse standbouwer. Met meerdere vestigingen en een eigen productie - en designafdeling in het centraal gelegen Wiesbaden / Frankfurt zijn afstanden tot de meeste beurslocaties kort. En de communicatie met de Nederlandse projectmanagers van ISYFAIR is helder en gemakkelijk:)

Meer weten of een afspraak inplannen?

Laat je gegevens achter of neem contact op met Michel Rijnberg voor meer info.

Boek Beursmarketing Michel Rijnberg

Michel Rijnberg - ISYFAIR
Beursmarketing - en standbouwspecialist, auteur van "Scoren met je beursdeelname"

Wil je meer weten, vrijblijvend advies of een gratis 3D design aanvragen voor jouw volgende beursdeelname? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen snel contact met je op!